9 Antwerpse jongeren met een beperking bouwen aan hun toekomst in het gloednieuwe Mundo-a.

Cursisten van Brake-Out in het gebouw Mundo-a in Antwerpen

Het is een gezellige bedrijvigheid in Mundo-a, het kantoren- en vergadercentrum op de Turnhoutsebaan in Borgerhout. 9 jongeren startten er vorige week met het leerprogramma Brake-Out. 3 jaar lang zullen ze er bouwen aan de toekomst die ze zélf willen.

 

Coaches Dries en Marijke begeleiden de jongeren in hun zoektocht en zien het helemaal zitten. “We sloten de eerste dagen af met een drink op het dakterras van Mundo-a,” vertelt Marijke enthousiast. Daarop waren ook de ouders van de deelnemers uitgenodigd. Een feestelijke start van het traject, vol positieve reacties en hoge verwachtingen! Dat we dit kunnen doen vanuit dit professioneel kantorencentrum vol sociale en duurzame organisaties, is helemaal top.”

 

Perfecte match met Mundo-a

 

Ook Eline Vander meiren van Mundo-a is blij met de komst van de groep. “Brake-Out past hier perfect. We streven beiden naar ontmoeting, uitwisseling en versterking van talenten. De aanwezigheid van de jongeren werkt zeker inspirerend voor de werknemers en bezoekers in het gebouw. Wie weet nemen sommige deelnemers wel een actieve rol op bij één van onze organisaties. Of draaien ze mee op onze activiteiten.”

 

Ook interesse? Meld je alvast aan voor een kennismakingsgesprek

 

Eerst nodigen we je uit voor een kennismakingsgesprek. We nemen tijd om te luisteren naar wat jou – en ook je omgeving – motiveert om deel te nemen. We vertellen wat je gaat beleven tijdens de drie jaren en hoe je kunt evolueren. Ten slotte hoor je welke voorwaarden er zijn om aan Brake-Out te kunnen deelnemen. En of jij al dan niet mag starten.

 

 

Ontdek je talenten en #brakeoutjekot deze zomer!Neem deel aan de quiz!