#Brakeoutjekot

Brake-out je kot is een initiatief van Brake-Out en Konekt. We bezorgen personen met een verstandelijke beperking (van 18 tot 30 jaar) vanop afstand een onvergetelijke zomer. Doe jij mee?

Graffiti

Wat is #brakeoutjekot?

Met #brakeoutjekot neemt Brake-Out jou mee op een virtueel avontuur. Door verschillende uitdagingen aan te gaan, breek je letterlijk uit je kot. Zo ontdek je jouw talenten. Door een quiz in te vullen, kunnen wij zien wat je leuk vindt. Wanneer je de quiz hebt ingevuld, dan mailen we jou enkele leuke opdrachten.
0 +
Talenten
0 +
Activiteiten
0
Deelnemers
0 +
Activiteiten
0
Deelnemers

Waarom deelnemen aan #brakeoutjekot?

Dat is een goede vraag, waar we eenvoudig op kunnen antwoorden: “Je maakt plezier in plaats van jezelf te vervelen deze zomer.” Aan de hand van persoonlijke opdrachten kan jij deze zomer op avontuur gaan en je talenten ontdekken. Alleen of samen met je vrienden. Wanneer je de opdrachten hebt uitgevoerd, stuurt Brake-Out een document op met jouw talent op. Doe jij mee?
Groepsfoto Gent Jazz

Plezier maken vanop afstand

Het is zo leuk voor de deelnemers om verschillende activiteiten te kunnen doen in plaats van zich weken te vervelen en binnen te zitten.

Vlaanderen_verbeelding werkt
Ontdek je talenten en #brakeoutjekot deze zomer!Neem deel aan de quiz!
Doe de Quiz