De inschrijvingen voor Brake-Out Gent, Leuven en Antwerpen zijn gestart

brake-out

In september starten 3 nieuwe groepen met jongvolwassenen (18-30 jaar) aan Brake-Out. Naast Gent en Leuven kun je Brake-Out nu ook volgen in Antwerpen. De inschrijvingen lopen volop, maar er zijn nog een paar plaatsen in elke stad.

3 jaar, 2 dagen per week

Brake-Out cursisten leren zichzelf beter kennen, trekken er wekelijks op uit om ervaringen op te doen en proberen allerlei rollen uit. Na 3 jaar hebben ze een aantrekkelijk toekomstperspectief. De eerste semesters focussen op veiligheid en gekende contexten. Naarmate het traject vordert, gaat de handrem steeds meer af en komen individuele ervaringen meer op de voorgrond. Het eerste jaar loopt op zijn einde, maar we zijn heel blij te kunnen melden dat in september 3 nieuwe eerstejaarsgroepen aan het traject kunnen starten.

Meld je hier aan voor de nieuwe Brake-Out-groepen in Gent, Leuven en Antwerpen

In september 2019 starten in Gent, Leuven en Antwerpen nieuwe groepstrajecten.
Laat ons weten dat je interesse hebt.

Eerst nodigen we je uit voor een kennismakingsgesprek. We nemen tijd om te luisteren naar wat jou – en ook je omgeving – motiveert om deel te nemen. We vertellen wat je gaat beleven tijdens de drie jaren en hoe je kunt evolueren. Ten slotte hoor je welke voorwaarden er zijn om aan Brake-Out te kunnen deelnemen. En of jij al dan niet mag starten.

Infosessies op 4 juni 2019 in Leuven

Wil je weten wat Brake-Out inhoudt? Hoe het leerprogramma eruit ziet? Ben je geïnteresseerd om in september 2019 in te stappen? Op 4 juni 2019 organiseren we 2 infosessies. Daar geven we je meer achtergrondinformatie en antwoorden we graag op al je vragen. Ook wie interesse heeft in het Brake-Out traject van Gent en Antwerpen, is van harte welkom.
 
Wanneer?
Dinsdag 4 juni 2019
Infosessie 1: start om 15u
Infosessie 2: start om 19u30
 
Waar
Augustinessenklooster Romaanse Poort
Brusselsestraat 63
3000 Leuven
 
Ontdek je talenten en #brakeoutjekot deze zomer!Neem deel aan de quiz!